Våra expertområden

Experter på din bransch

När en text ska översättas är branschkunskap avgörande för hur bra översättningen blir. Hos oss finns experter inom bland annat medicin, juridik, finans, IT och teknik, som översätter texter till det språk våra kunder önskar.

Affärskommunikation icon

Affärskommunikation

Översätt pressreleaser samma dag, eller nå ut med dina kundtidningar på fem olika språk. Vi översätter bland annat årsredovisningar, kundtidningar och prospekt.

EU och offentlig sektor icon

EU och offentlig sektor

Våra kunniga översättare arbetar med allt från turistbroschyrer till forskningsrapporter och lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet.

Finansiella översättningar icon

Finansiella översättningar

Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter.

IT-översättningar icon

IT-översättningar

Vi lokaliserar och översätter programvaror, guider och marknadsföringsmaterial inom IT till fler än 100 språk.

Juridiska översättningar icon

Juridiska översättningar

Hos oss finns språk- och branschexperterna du behöver för att översätta juridiska texter som domslut, fullmakter, avtal och andra rättsliga dokument.

Marknadstexter och reklam icon

Marknadstexter och reklam

Oavsett om du ska lansera en internationell kampanj, eller översätta en produktkatalog, har vi rätt översättare för jobbet.

Medicin och medicinteknik icon

Medicin och medicinteknik

Våra specialister inom medicin ser till att texterna översätts korrekt och når upp till de höga krav som ställs för medicinska översättningar.

Tekniska översättningar icon

Tekniska översättningar

Våra tekniska översättare har kunskap och insikter inom olika specialområden. Oavsett om du ska översätta en medicinsk bruksanvisning eller ett komplex anbudsunderlag, har vi rätt person för jobbet.

Vi översätter till fler än 100 språk

Oavsett om du ska översätta till ett eller flera språk, är chansen stor att du hittar rätt hos oss.

Se våra språk

Vi har några av de bästa översättarna i branschen

Kom igång snabbt med dina kvalitetsöversättningar

icon 1

Kvalitets­säkring

Dina översättningar genomgår flera kvalitetskontroller innan de skickas till dig. Vi är noga med att alltid leverera hög kvalitet och korrekta texter till våra kunder.

icon 2

Senaste tekniken

Vi håller koll på de senaste trenderna inom vårt område. Med AI och moderna tekniska lösningar kan vi hålla nere din tid och budget — utan att tumma på kvaliteten.

icon 3

Kom igång snabbt

Har du en deadline som måste hållas? Vi svarar snabbt på alla förfrågningar vi får in, och tillsammans med dig sätter vi ett leveransdatum som fungerar med din deadline.

Finns din bransch inte med bland våra expertområden?