Översätt dina viktiga dokument med en auktoriserad översättare

I vissa situationer krävs att dokument översätts av en auktoriserad översättare. Hos oss arbetar översättare som är godkända av Kammarkollegiet med lång erfarenhet av att översätta viktiga dokument som avtal, årsredovisningar och domstolshandlingar.

Kunskap som gör skillnad

För att en text ska översättas korrekt är det avgörande att översättaren har kunskap inom ämnet. Vi har därför specialister inom olika områden som juridik, medicin, finans, affärskommunikation och teknik. Hos oss får du samarbeta med en auktoriserad översättare som kan din bransch.

Avtal, års­redo­visningar och andra viktiga dokument

Våra auktoriserade översättare har lång erfarenhet av att översätta dokument som avtal, registreringsbevis, bolagsordningar, årsredovisningar, betyg, domstolshandlingar och kontrakt. När du skickar en förfrågan till oss, kommer vi tillsammans fram till om ditt projekt behöver en auktoriserad eller enbart en professionell översättning.

Din infor­mation är säker hos oss

Vi har strikta rutiner kring säkerhet. Din information hanteras i vår egen säkra IT-miljö av översättare med stor erfarenhet av att jobba med sekretessbelagda dokument och texter. Vi tummar aldrig på våra rutiner, och som ett kvitto på vårt ihärdiga säkerhets- och kvalitetsarbete är vi certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 27001 (informationssäkerhet).

Läs mer om hur vi jobbar med kvalitet

Arbetar du i en bransch med många tekniska termer?

Vi har expertkunskap inom en mängd olika områden.

Finansiella översättningar
Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter.
Medicin och medicinteknik
Våra specialister inom medicin ser till att texterna översätts korrekt och når upp till de höga krav som ställs för medicinska översättningar.
Juridiska översättningar
Hos oss finns språk- och branschexperterna du behöver för att översätta juridiska texter som domslut, fullmakter, avtal och andra rättsliga dokument.

”Vi ville ha en byrå som är ISO 9001-certifierad för att garantera kvalitet genom hela projekthanteringen.”

Cecilia Vinell

Kommunikationschef
Pricer

Cecilia Vinell image
När behöver jag en auktoriserad översättning?
En del myndigheter ställer krav på att översättningen görs av en auktoriserad translator. När du skickar en förfrågan till oss, kommer vi tillsammans fram till om ditt projekt behöver en auktoriserad eller enbart en professionell översättning.
Vilka språk översätter ni till?
Vi översätter till fler än 100 språk: De vanligaste förekommande språken för oss är de nordiska språken, engelska, franska, italienska, tyska och spanska men vi översätter även till kinesiska, pashto och de olika samiska varieteterna. Här hittar du en lista på våra språk.
Hur snabbt kan ni leverera min text?
Leveranstiden beror på hur stort projektet är samt de aktuella översättarnas tillgänglighet. När du skickar en förfrågan återkommer vi så snart vi vet när översättningen kan vara klar. Oftast kan vi komma igång snabbt, speciellt om kunden efterfrågar det.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om auktoriserade översättningar? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?