För oss är Translator Scandinavia mycket värdefulla. De gör ett fantastiskt jobb. Vi känner att vi kan lita på att översättningarna håller hög och jämn kvalitet.

Jan Bohman
Technical Writer på medtech-bolaget Devyser

Vad Devyser behöver hjälp med

Översätta medicinska manualer till 20+ språk

Devyser är en av världens ledande utvecklare av diagnostiska test-kit som bland annat hjälper till att upptäcka livshotande sjukdomar och komplikationer i tid. 

Test-kitens manualer översätts till fler än 20 språk – samtliga genom Translator Scandinavia. Den höga säkerheten, i kombination med ständigt föränderliga lagar och EU-direktiv, gör arbetet både utmanande och livsviktigt. 

Uppdrag

Översätta och uppdatera manualer för diagnostiska test-kit till fler än 20 språk

Bransch

Medtech / Biotech

”För varje ny fras vi sätter korrekt har vi sparat tid till nästa översättning. I regel kan vi återanvända mer än 60% från tidigare översatt material.”

Jan Bohman
Technical Writer på Devyser

Så hjälper vi Devyser

Ett nära samarbete mellan kund och översättningsbyrå

Frågar du Jan Bohman, som skriver Devysers manualer, kunde han inte haft en bättre översättningspartner. Det nära samarbetet med Translator Scandinavia är en stor trygghet. Dessutom sparar det gemensamma arbetet i CCMS-systemet en hel del tid.

Efter 2–4 veckor hos teamet på Translator Scandinavia finns texterna på plats i Devysers användarmanualer, översatta med stor precision till respektive språk.

Läs mer om uppdraget i den här artikeln.

Vill du veta mer?

Carolina Kühnemann

Sälj- och marknadsansvarig

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller har du frågor om våra tjänster?

Kontakta oss